Заняття # 4 базового курсу чайної школи: класифікація чаю
14 июня 2019 19:00

Наше наступне заняття буде про різноманітність китайського чаю. Поділ на групи в залежності від ступеня ферментації – як виходять зелений, білий, жовтий, червоний, чорний і улунський чай? Ми детально поговоримо про технології їх виробництва, особливості заварювання і зберігання, вплив на тіло і свідомість.
Початок 14 червня о 19.00.
Вартість участі 500 грн.
Ведуча Інесса Анохіна.
Обов’язкова попередня реєстрація за телефонами 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber), 096-467-46-49 або на сторінці facebook.

 

17410170_10155272696053120_1211340184_n

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *