Пуер. Від давнини до сучасності

Відкрито набір в групу!
Заявки, будь ласка, направляйте за адресою mail@belayasova.com.ua050-381-46-41 (WhatsApp, Viber, telegram) або на сторінці facebook.

Ця ступінь у Школі Чайної Майстерності – про китайський чорний чай. Про пуер і не тільки!

 

 

Основні теми курсу:

  • Шен Пуер: історія, технологія. Чайні кущі та дерева. Дикий та культивований.
  • Шу Пуер: технологія виробництва, зберігання. Розсипний та пресований. Старий та зістарений.
  • Ім’я пуера – відомі чаї.
  • Географія пуеру. Райони виробництва. Відомі гори Юньнані.
  • Маркування пуерів, читання інформації на пуерних млинцях та цеглах. Види сировини.
  • Хей Ча – китайський чорний чай. Знайомство з чорними китайськими не-пуерами.
  • Практичні заняття для кожного учасника. Ми освоїмо чаювання в гайвані, чайнику, колбі, готуватимемо чай на живому вогні стародавнім способом.

На заняттях ми поділимося фото та відеоматеріалами про чай.
Вартість участі у семінарі 4000 грн.
Тривалість курсу щонайменше 8 занять. Тривалість зустрічей від 2 до 3 годин.

Заняття проводять Інесса Анохiна та Стефан Завівалко.

На час навчання учасники семінару отримують 10% знижку на чай та чайний посуд в магазині студії.

Курс проходить в місті Києві, в нашій студії, час і розклад обговорюються окремо з кожною групою. Кількість учасників не більше 10 осіб. 
Ви можете написати або зателефонувати нам і дізнатися, чи зібралася група і коли наступний старт курсу.

Якщо Ви живете в іншому місті, ми готові провести заняття для Вас особисто за індивідуальним графіком. 

Реєстрація:
?за телефонами 050-381-46-41 (WhatsApp, Viber, telegram)
?в особистому повідомленні на сторінці facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *